21 aprilie 2015, momentul adevarului! Penalizare Google pentru website-uri!

Daca ai un website care nu este responsive (nu poate fi vizualizat de pe un mobil), atunci acest articol este foarte important pentru tine.

Incepand din 2014, conform statisticilor Google, la nivel global, mai mult de jumatate din trafic este realizat de pe smartphone-uri.

Incepand cu 21 Aprilie, Google isi va schimba algoritmul. Astfel, pentru o pozitionare cat mai buna in motorul de cautare, pe langa continutul original, optimizarea seo, cuvintele cheie, etc. site-ul va trebui sa fie si responsive. Adica sa poata fi accesat usor si de pe dispozitive mobile. Mai pe scurt, site-urile responsive vor fi pozitionate mult mai sus in motorul de cautare decat cele clasice.

Puteti verifica AICI daca site-ul dvs. este compatibil cu dispozitivele mobile, folosind tool-ul pus la dispozitie gratuit de catre Google.

Daca site-ul pe care il detineti nu este inca responsive, noi il putem face si astfel veti scapa de penalizare.  Tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti pe adresa de mail mardeleanu@gmail.com, sau accesand pagina de CONTACT.

Numaratoarea inversa a început! Ce mai astepti? Apelează la noi pentru ca avem planul optim pentu afacerea ta online!

 

Comments are closed.
* required